„България пласт трейд“ ЕООД е фирмата, която ще подмени останалата стара дограма на сградата на общината и ще ремонтира Информационния център. Това е решила комисията, която имаше за задача да избере изпълнител на обявената обществена поръчка.

Фирмата се ангажира да подмени 104 прозореца и 8 врати по сградата и да реконструира данъчните гишета за 166 614,98 лв. без ДДС или 199 937,97 лв. с ДДС. Обявената в поръчката цена бе 166 666 лв. без ДДС. Строителят ще направи ремонта за 45 календарни дни и дава 5 години гаранция на извършените дейности.

„България пласт трейд“ ще бъде и доставчик на дограма за нуждите на ОП „Строителство и благоустройство“. Това бе втората позиция на обявената поръчка. Фирмата е представила най-добро съотношение между единична цена и качество. Дейностите ще са за 1 година, а фирмата се ангажира да изработи и достави заявените от общинското предприятие врати и прозорци до 30 календарни дни.

Общо 5 фирми предоставиха оферти за подмяната на дограмата на сградата на администрацията. Заради липса на документи, несъответствия с техническото задание и цената комисията отстрани от състезанието: „Мик билд Русе“ ООД, „Арк билдинг“ ООД, „Бодипласт систем“ ЕООД и „КрасБиВал“ ООД.

Шуменската фирма “България пласт трейд” бе тази, която подмени част от прозорците на общината миналата година по обявената тогава обществена поръчка.

ШУМ.БГ