И тази година Технически маркет КРИС 06 организира специален ден с демонстрация на електроинструменти и консумативи с марката DEWALT. Събитието ще се проведе този четвъртък (19 април). Седмица след това пък - на 25 април, в Шумен ще пристигнат представители на световноизвестния бранд MAKITA, за да представят най-новата си техника.

„През целия работен ден и на 19-ти, и на 25-ти април нашите клиенти ще бъдат свидетели на демонстрация на гайковерти, винтоверти, ъглошлайфи, перфоратори, верижни триони и други инструменти съответно на марките DEWALT и на MAKITA. Решихме да направим това за тях поради изключителния интерес към Деня на DEWALT миналата есен. И този път всеки, който има интерес, ще може да пипне, да тества, да получи повече информация за продуктите. За целта сме поканили специалисти на двата бранда от страната и от чужбина. Освен това в специалните дни, нашите клиенти ще могат да се възползват и от преференциалните по-ниски цени на всички продукти на DEWALT и на MAKITA“, обясни управителят на Техническия маркет Симеон Димитров и подчерта, че освен продуктите на двата бранда, КРИС 06 предлага и техния гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Всеки, който желае да се запознае отблизо с тях и да си закупи на специални, по-ниски цени, може да се възползва от Деня на DEWALT този четвъртък (19 април), и от Деня на MAKITA – на 25 април (сряда) в Технически маркет КРИС 06 – ул. „Индустриална“, до бившата мелница „Съгласие“.

www.kris06.bg/

Рекламна публикация