Футболистите на „Волов“ загубиха с 1:4 от лидера във В североизточната трета лига „Суворово“. Срещата, играна днес на ст. „П. Волов“ бе от 24-ия кръг на футболния шампионат.

Гостите от „Суворово“ показаха още в началните минути, че са дошли в Шумен за трите точки. Те вкараха първия гол още преди да е изтекла първата минута на мача. Автор на попадението бе Любомир Михалев.
Атаките та отбора от Суваорово се заредиха една след друга и в 15-ата минута падна второто попадение. Разписа се Николай Илиев. До края на първата част „Суворово“ вкара още два гола, като на два пъти вратата на шуменци бе поразена от Даниел Димитров.

Към края на първата част и през втората темпото и качедттвото на игра падна значително. Въпреки че получиха четири гола шуменци на няколко пъти погледнаха към вратата на съперника си. Усилията им се увенчаха с успех в 80-ата минута, когато Сонер Кязим вкара почетното попадение за „Волов“ в този мач.

Два кръга преди края на първия етап от първенството в Трета лига на североизток „Волов“ има в актива си 8 точки и е на последна позиция в класирането.

ШУМ.БГ