Със заповед на министъра на вътрешните работи директорът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим  е награден с отличие „Почетен знак на МВР“ II степен, съобщиха днес от пресцентъра на Областна дирекция на МВР.

Тази награда се дава със заповед на министър Младен Маринов за постигнати успехи в дейността на дирекцията, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения.

"Считам, че се справяме с поставените задачи и че това е комплексна оценка за работата и труда на всички служители в ОДМВР- Шумен“, посочи ст. комисар Расим.

Той отправи пожелания към колегите си от името на ръководството на полицията послучай професионалния празник – 5 юли да работят все така с достойнство и себеотрицание, защото избраната от тях професия е личностно призвание и дълг към обществото. "Поздравявам Ви за професионализма, отговорността и усилията които полагате, за да гарантиране добър обществен ред и сигурност на гражданите. Желая ви от все сърце крепко здраве, лично и семейно щастие и сили, за да посрещате предизвикателствата, пред които сте изправени всеки ден и всеки час!"

40 служители на ОДМВР- Шумен са наградени

във връзка с професионалния празник на Министерството на вътрешните работи със заповед на ст. комисар Ялчън Расим. Сред тях са служители на охранителна, криминална, пътна полиция, разследващи полицаи.

С отличие „Колективна парична награда“  за постигнати високи резултати в работата си са наградени  ст. инсп. Владимир Кайджиев, н-к на група „Противодействие на престъпленията против собствеността“ , ст. инсп. Младен Борисов н-к група „Престъпления срещу личността“ към отдел Криминална полиция в ОДМВР- Шумен, инспектор Галин Веселинов разузнавач в криминална полиция към РУ- Шумен, мл. експерт Галин Йорданов младши разузнавач в криминална полиция към РУ- Шумен и инспектор Доротея Тодорова, старши разследващ полицай в сектор „Разследване“ – РУ- Шумен.

ШУМ.БГ