“Бистро 21” отваря отново вратите си за всички, които искат да си хапват на място от вкусните, току-що приготвени гозбички на заведението. 

Бистрото ще посреща шуменци в напълно обновен интериор. Собствениците на заведението са заложили на топли нюанси и свежи цветя, които да допълнят уютната обстановка, а менюто от вкусни български гозби ще бъде още по-богато. 

Разбира се, заведението ще продължи да изпълнява поръчки с доставка до дома или офиса. Всички, които обичат да им е топла и вкусна храната, освен на място, могат да поръчат, както досега своя обяд до 11 ч. всеки делничен ден. 

“Пандемията ни постави пред изпитание. Наложи се да затваряме, да отваряме. Тези две години бяха трудни за нас. Разчитахме основно на доставките на обяд. Благодарим на всички наши приятели, които разчитаха на топла, току-що приготвена храна всеки ден. Вече отново можем да ги посрещнем и на място. Продължаваме напред отново заедно”, каза Георги Русев, собственик на “Бистро 21”.

За всички, които още не са го посещавали, заведението се намира в двора на МЛБАЛ-Шумен. Който желае да хапне обяд на място, може да се възползвате и от паркинга в двора на болницата, като сумата за него ще бъде платена от заведението срещу бележката от платен паркинг. 

А менюто се обновява всеки ден и може да бъде видяно и на фейсбук страницата на “Бистро21” тук. Телефон за информация и поръчки: 087 700 0273

“Бистро 21”, ул. Васил Априлов 62. Заповядайте още днес!

 

*Рекламна публикация