Шуменци вече имат своето място за производство на напитки с гарантирано качество и натурален произход - цехът за студено пресовани сокове на "Мегастрийм" ООД.

Той е първи по рода си в региона и предлага производство и пакетиране на натурални сокове от ябълки, круши, дюли, череши, вишни с плодове на клиента и без минимални изисквания за количество. От услугата могат да се възползват както граждани, така и фирми. Също така всеки, който желае, но няма собствени плодове, може да отиде на място в цеха и да закупи прясно изцеден сок от ябълки, направен с продукти от "Мегастрийм" и пакетиран под марката "Мерола".

Капацитетът на пресовата линия за производство е 600 кг на час, като обработената суровина преминава през измиване, смилане, студено пресоване, филтриране, пастьоризиране и пакетиране на сока в bag-in-box полиетиленови или метализирани термо-пликове с кран от 3 литра.

Този тип преработка на плода позволява да се запазят всичките му полезни хранителни свойства, естествен аромат и вкусови качества.  Трайността на готовия продукт е 12 месеца, като плодовият сок не съдържа никакви консерванти, добавена захар и оцветители.

Производственото оборудване на "Мегастрийм" ООД е от най-висок клас, на водещите европейски фирми SRAML (Словения), VORAN (Австрия) и ENOITALIA (Италия).

Цехът се намира в гр. Шумен, ул. Индустриална 58, 9704 Южна индустриална зона (срещу бившия химически завод "Панайот Волов")

Телефони: 0896 683 410, 0898 646 223; Email: info@merola.bg

Разгледайте интернет страница на Мегастрийм тук

Платена публикация