Напитката на боговете вече си има свой дом в Шумен. Мястото е WINE BAR & COFFEE – новооткритият вино бар, който очарова сетивата с първокласна селекция вина на достъпни цени.

Заведението предлага на любителите на виното богат асортимент органични вина от различни региони – Италия, Франция, Испания и България. И за да е удоволствието пълно, вкусовата експлозия перфектно се допълва от подбраните натурални сирена без консерванти, салати, деликатеси и тапас.

Екипът на WINE BAR & COFFEE споделя, че за тях вино барът е сбъдната мечта, в която са вложили цялата си любов и енергия. За интериора пък са се доверили на професионалисти, които умело са съчетали минималистичната модерна визия с класически естествени материали - дърво, метал и кожа. Идеята, която ги е водила през цялото време, е била именно да създадат уютно място за шуменци, където приятелската атмосфера и доброто обслужване са приоритет.

WINE BAR & COFFEE разполага с енотека от над 90 вида вина от различни ценови класове. Вино барът e подходящ избор както за срещи с приятели, така и за специални лични моменти, юбилеи, рождени дни, кръщенета, абитуриентски балове, момински и фирмени партита. На разположение да помогне с избора на съвършеното питие за всеки повод е и професионален сомелиер.

Вино бар WINE BAR & COFFEE се намира на бул.„Велики Преслав“ 53 в гр. Шумен

Телефон за резервации: 0898 65 00 50

Фейсбук страницата му можете да видите тук.

 

Платена публикация