„Екометал инженеринг“ ЕООД отвори база за изкупуване на коли за скрап в град Шумен. Фирмата обслужва, както Шумен и населените места от областта, така и Търговище.

Търсят остарели автомобили – бракувани МПС и такива, които все още не са. Изкупуват изоставени, излезли от употреба и други ненужни моторни превозни средства.

Ето какво казват още от компанията:
Заплащаме най-добрата цена за автоскрап
Ние заплащаме най-високата цена за коли за скрап в страната. Осигуряваме безплатен транспорт и взимане на колите от адреса на клиента.

За всеки автомобил издаваме удостоверение за дерегистрация, с което бързо и лесно може по-късно да отпишете колата от КАТ, за да бъде снета от отчет в Общината и да спрат да ви текат данъци за нея, след бракуването на МПС-то.

Услугата е безплатна и не се таксува с данъци, такси и други.
Получавате парите си в брой, на място по време на репатрирането на колата. Не Ви удържаме различни такси, нито пък сваляме от цената за пластмаси и гуми, както правят различни други фирми за изкупуване на скрап. При нас няма отбив.

Оценката на колите става с обаждане по телефона или запитване от контактната форма на сайта ни, или през месинджър във Фейсбук. Получавате най-добрата цена за коли за скрап на момента и само остава да уговорите с диспечерите ни удобен за Вас ден и час за извозването на автомобила.

Работим всеки ден
Работното време на кол-центъра ни е без почивен ден от 8 до 20 часа, а на сайта ни може да видите контакти с нас – телефонни номера, фейсбук страница, имейл и контактна форма.
На страницата ни в сайта може да видите и адреса на базата ни, където също така, може да закарате сами своя автомобил, за което може да получите и допълнителна премия, след предварителна уговорка с диспечерите ни от кол-центъра.

Компанията ни е с централен офис в град София и има пунктове за изкупуване на коли в цялата страна. Ние първи въведохме процедурата за изкупуване на излезли от употреба автомобили за скрап срещу заплащане, с осигурен транспорт и взимане от място, когато още в общините нямаше дори такива практики и документи, преди 25 години и повече.

Вече над 20 години сме лидер на пазара за изкупуване на остарели автомобили в страната.
Имаме единствената по рода си шредерна инсталация за рециклиране на бракувани МПС, не само в България, но и в цяла източна Европа. Инсталацията преработва по 40 тона на час. Шредирания скрап е отличен материал за металообработващите заводи, а нашата работа щади природата от замърсяване и допълнителен рудодобив, чрез оползотворяването на преработения остарял метал, на който вдъхваме нов живот.

„Екометал инженеринг - Шумен: ул. Индустриална №72, тел: 0885 771 777

Платена публикация