Нова производствена база откри навръх 15-тия си рожден ден шуменската фирма “Ставропуло”. Компанията, специализирана в производство на метални конструкции и индустриални халета, отпразнува това със специално събитие, на което събра семейство, приятели, служители и партньори.

На всички тях за подкрепата благодари собственикът на фирмата Боян Ставропуло. “За тези 15 години в моята работа винаги съм заставал и ще заставам с името си. Стигнахме до тук благодарение на упорит труд - моя и на моите работници. Благодаря и нека заедно да продължим напред”, каза Ставропуло.

Пред гостите бе отслужен водосвет за здраве и берекет от отец Иван, а след това празникът продължи с музика, хапване и коктейли.

Новата база на фирмата е разположена на 1500 кв.м., които включват офисна и производствена част с машини и оборудване от най-висок клас. Фирма “Ставропуло” е създадена през 2007 година, като основната ѝ дейност е изграждане и ремонт на метални и индустриални халета.

За своите 15 години на българския пазар, “Ставропуло” е работила по над 300 обекта в Североизточна България, като през последните пет години компанията бележи своя най-висок ръст.

Платена публикация