Големи намаления очакват всички клиенти на ТОП МАРКЕТ в Шумен от септември. 

През целия месец различни козметични и миещи продукти, както и перилни препарати ще бъдат с отстъпки от -20 до -50%. Сред тях са тоалетна хартия Милде Сензитив (-38%), тоалетна хартия Дайли (-45%), прах за пране Савекс за 100 пранета (-21%), капсули за пране Савекс (-25%), дезодорант и стик Нивеа (-30%), памперси и гащички Пуфис (-20%) и още много други. Освен това, на касата всеки с покупка над 50 лв., получава отстъпка от 3%, независимо дали закупените продукти са намалени или не.  

Припомняме, че ТОП МАРКЕТ отвори врати през декември м.г. В магазина може да намерите над 2000 артикула на топ марки перилни и миещи препарати, както и козметика. Ariel, Persil, Savex, Cocolino, Medix, Malizia, Dove, Palmolive са една малка част от брандовете, които може да закупите там. А едни от най-интересните предложения са на нестандартни за българския пазар разфасовки, директен внос от Германия, Турция, Италия и Англия. Няма как да не се припомни още, че цените на продуктите са винаги конкурентни и трудно могат да бъдат намерени по-ниски. 

Уверете се още сега като отидете на място: гр. Шумен, ул. “Кирил и Методий” 66 (в близост до ППМГ "Нанчо Попович). ТОП МАРКЕТ работи всеки ден.

За актуалните промоции може да следите и във Фейсбук страницата на магазина - https://www.facebook.com/topmarketshumen

 

Рекламна статия