Футболистите на „Волов“ загубиха домакинския си мач от 4-ия кръг на североизточната Трета лига от „Черноморец“ Балчик“ с 0:2.

На стадион „Панайот Волов“ двата отбора показаха добър футбол, но гостите имаха превес при атаките и успяха да стигнат до попадения, докато шуменци не се възползваха от положенията, които имаха.

По-активно в нападение двубоя започнаха гостите, но вратарят на домакините Йосиф Славчев и защитата пред него се справиха с атаките на „Черноморец“.  В 37-ата минута отборът на „Черноморец“ разви атака от дясно, Вулкано навлезе в наказателното поле с топката, стреля и вкара за 0:1. Домакините реагираха и опитваха да стигнат до вратата на „Черноморец“, но без да нанесат точен удар в очертанията на вратата.

И през втората част „Чурноморец“ бе по-атакуващият отбор, като футболистите му извършиха и куп нарушения, за да бавят играта. Играчите на „Волов не съумяха да направят голова атака, като и умората си каза думата, тъй като заради контузии скамейката на домакините бе къса. В 77-ата минута „Черноморец“ стигна до втори гол. Негов автор стана Джорджио.

На 6-ти септември от 17,00 часа „Волов“ ще играе на Градския стадион с „Ченоломец“ Попово среща от турнира за купата на България.

ШУМ.БГ