Голямо есенно зареждане на супер находки от висококачествени дрехи втора употреба ви очаква в магазини MPULSE Шумен тази седмица. 

Още във вторник (6 септември) може да напълните кошниците с топли дрехи за цялото семейство от магазина на пл. Освобождение 1. А на в петък (9 септември) още супер предложения от якета, дънки, пуловери и други есенни находки ще ви очакват в магазин MPULSE в City Center. И в двата дни на зареждане всички дрехи ще бъдат с 15% намаление. 

Освен това, ще може да се възползвате и от ново зареждане на маркови нови обувки. Всеки вторник в Mpulse на пл. “Освобождение” и всеки петък в магазина в City Center ще има ново зареждане, като в седмицата от 13 септември ще може да си закупите ново есенно яке само за 9,90 лв.

Припомняме, че Mpulse e веригата магазини за качествени дрехи втора употреба. Освенован през 2015 г., брандът отвори своите два магазина в Шумен през февруари т.г. Към настоящия момент Mpulse управлява общо 20 търговски обекта в България в градовете София, Плевен, Перник, Стара Загора,  Казаналък, Благоевград, Дупница, Русе, Разград, Шумен, Враца, Монтана, Варна и Добрич. Там се предлагат отлично качество дрехи second hand на изгодни цени, с интересни промоции и намаления, и разнообразие от находки всяка седмица! 

Възползвайте се от супер предложенията на Mpulse още тази седмица в магазина на пл. “Освобождение” или в Сити център, на първия етаж, до магазин Pepco.

Фейсбук страница на Mpulse.

Платена публикация