9-годишното шуменче Виктория Пощарова продължава да завоюва музикални победи. Дни преди да удари първия училищен звънец, Вики се завърна в Шумен приз от Националния конкурс „Дунавски звезди“. Елитно жури присъди най-висок резултат на шуменското славейче и награда - професионален микрофон.  

Седмица по-рано, Вики спечели сърцата на публика и жури в Международния конкурс „Речни ноти“, пребори деца от няколко държави и спечели най-високия приз за своята възрастова група. Не само това, Вики впечатли силно делегацията от Казахстан и получи официална покана за участие в най-големия музикален форум в страната им - "БОЗТОРГАЙ" в гр. Алмати през 2023г.

Само от началото на годината, Виктория Пощарова е донесла на България и града ни над 30 престижни награди, както и покани за участия в няколко държави. Избрана е за член на Клуба на успелите деца на Димитър Бербатов и е включена в алманаха на Фондацията. През май тази година, Вики бе селектирана и за специален мастър клас с маестро Иван Лечев, който й даде безценни индивидуални съвети и й предвеща бляскава музикална кариера.

В момента Вики работи по нов самостоятелен авторски проект заедно с утвърдени музиканти и обещава да зарадва съвсем скоро почитателите си с нова песен.

ШУМ.БГ