Веригата с най-големите магазини за домашни любимци – Maxi Pet – отваря врати съвсем скоро и в Шумен.

Магазините на компанията са известни с преживяването, което подаряват на всички свои клиенти, и най-вече - на тези на четири лапи, към които е насочено цялото внимание. След като семействата и домашните любимци на Варна, София и Пловдив вече се наслаждават на невероятното шопинг преживяване в магазините на Maxi Pet, на 1-ви октомври предстои голямото откриване в Шумен.

През първите два дни от откриването на магазина неговите клиенти ще се насладят на огромни отстъпки, подаръци за всеки посетител, аниматори за най-малките, както и много други изненади.

Maxi Pet е регионален лидер на пазара с над 20-годишен опит. Доказаният бранд обслужва милиони любители на животните ежегодно, чрез мрежата си от над 160 магазина, както и онлайн магазин, който се радва на голяма популярност.

Новият магазин Maxi Pet в Шумен обещава несравнимо преживяване на своите клиенти. Клиентите ще могат да открият най-богатия асортимент на пазара на най-добри цени за всички домашни любимци. В магазините на веригата домашните любимци са добре дошли, а за максимален комфорт е осигурен безплатен паркинг за всички посетители.

Като социално отговорна компания Maxi Pet подкрепя кампании за защита на животните и е посланик на каузата за отговорно и хуманно отглеждане и развъждане на любимци. Компанията си партнира с местни организации и подпомага дейността на приюти, в името на по-доброто бъдеще на животните.

"Щастливи сме, че отваряме врати за общността на всички домашни любимци и техните семейства в град Шумен. Очакваме огромен интерес към възможността за пълноценно, разнообразно и спокойно пазаруване със и за своя домашен любимец. Надяваме се, че жителите на Шумен ще останат изключително доволни от новите възможности за прекарване на специално време отделено изцяло на домашния любимец, което Maxi Pet може да им предложи. Затова каним всички на голямото откриване на Maxi Pet, което ще продължи целия уикенд на 1-ви и 2-ри октомври. Заповядайте на бул. Симеон Велики 37, в Практикер Парк“ казва Александър Атанасов, маркетинг мениджър на Maxi Pet за България.

 

Платена публикация