Много подаръци и отстъпки по повод празника на детето са подготвили за малчуганите от магазин БАМ-БАМ в Шумен. И това няма да се случи само в един ден, а във всеки един ден от днес (1 юни) до края на седмицата (6 юни).

В тези дни, клиентите на магазина ще получите подаръчета на касата. Освен това, избрани стоки ще бъдат с намаления от 5 до 50%. Тази щедрост има и още една причина. Това е четвъртият рожден ден на магазин  БАМ БАМ.

Възползвайте се от отстъпки на бебешки дрешки, пюрета, памперси и още много стоки за Вашето детенце.

За четири години магазин БАМ-БАМ в Шумен се наложи като място за качествени дрехи за бебета и деца до 5-годишна възраст на английски марки, сред които Minoti, Babaluna, George, както и на български и турски доказали се на пазара брандове. Освен да облечете малчо с качествени продукти на добра цена, от магазини БАМ-БАМ може да избирате от разнообразие от пюрета и млека с марките HIPP, BEBIVITA, GANCHEV, NAN, FRISOLAC, LACTANA и други, както и памперси на Pampers, Libero, EvyBaby, Molfix, Pufies, Pine, Ganchev и още. В БАМ-БАМ може да намерите и различни аксесоари и играчки; козметика и перилни препарати.

Магазинът вече е познат и като място, откъдето може да закупите био пюрета, млека и различни безглутенови продукти на марките Babybio, Holle, HiPP, Topfer, Noglut, Био Свят, ТHE BRIDGE, Better, OrGraN, Biovegan, Dragon, Sri Sri.

Освен това, всеки месец екипът на магазина дава ваучери за пазаруване на определена стойност на избрани чрез томбола трима клиенти. Можете да се възползвате и от карти за намаления.

Магазинът БАМ-БАМ в Шумен се намира на бул. „Плиска“ № 8 (над аптека „Марешки“, срещу Градската градина)

Можете да разгледате и страниците им:

Рекламна публикация