Предизборният щаб на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ публично отправя настоящата официална покана за организирането на телевизионен дебат. Убедени сме, че шуменци заслужават да се представим пред тях в директен разговор. Крайно време е да положим усилия към възстановяването на нормалния публичен разговор. Да подпомогнем информирания избор на гражданите чрез този утвърден и позабравен, през последните десет години, формат.

Намираме за задължително, водачите на листи на политическите сили, които постигнаха представителство в 45-то Народно събрание на Република България да застанат лице в лице и да представят себе си и своите идеи за развитието на страната.

Затова! Още днес ще заплатим половин час ефирно време, според рекламната тарифа на Телевизия Шумен, за организирането на телевизионен дебат на 05.07.2021 год. от 19,00 часа.

Каним водачите на листи на ГЕРБ, Има такъв народ, БСП, ДПС и Демократична България – Обединение или техни представители - на работна среща на 28.06.2021 г. от 13,00 часа в къщата на „Д-р Верби“ във Възрожденския комплекс на Шумен.

Така в спокойна обстановка, на по чаша кафе и бяло сладко, ще се уточнят всички подробности относно подготвяния дебат.

Купуването и подаването на гласове са престъпления!

Пресцентър на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“