Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в 30 МИР – Шумен. Силен заряд и позитивна енергия изпълниха пространството пред една от най-емблематичните сгради – Народно читалище „Добри Войников”, символ на възрожденския дух и традиции на областния град.

Пред членове и симпатизанти водачът на листата Красимир Вълчев се обърна с благодарност за подкрепата на предишните избори и подчерта, че сега българското общество има още по-големи очаквания – за разумно управление и стабилност.

„Ние сме политическата партия, която единствено може да гарантира устойчиво, подредено развитие, социален и икономически просперитет. Ние сме най-добрият отбор, доказва го и настоящата листа от достойни хора, всеки един с доказан авторитет в съответната област. Водещите принципи в политическа партия ГЕРБ са професионализмът, експертността и отговорността. Силни сме като отбор, имаме лидер, който ни държи отговорни затова да вършим работа”, подчерта Красимир Вълчев. И допълни, че с успешните политики във всички сектори, партия ГЕРБ е доказала, че няма алтернатива. „Това, което се опитват да ни убедят, че е алтернатива, не е. Това са същите хора от 90-те години, които поставиха световен рекорд по брой фалирали банки, които фалираха почти всички предприятия, хората, които сринаха бюджета с контрабанда и сега всичките са се обединили срещу ГЕРБ. Много скоро ще усетим резултатът от отслабените институции с нарастване на битовата престъпност. Но хората ще го осъзнаят и ще поискат съзидателното и градивно начало и ние сме тези, които сме се доказали в това”, заяви Красимир Вълчев.

На старта на кампанията кандидидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС изразиха готовност да работят с енергия, отдаденост и експертиза, с ясното съзнание, че на 11 юли България е изправена пред съдбовен избор - развитие и възход или нестабилност и хаос. За да посрещнем утрешния ден с надежда и да има ред в хаоса – разумният избор е с номер 5 в бюлетината, призоваха кандидатите от листата на ГЕРБ – СДС Шумен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Пресцентър на "Коалиция ГЕРБ - СДС" - Шумен