„На прага сме на поредните избори, а по време на настоящата предизборна кампания чухме и видяхме компромати, фалшиви новини, сплашване на избирателите и показни акции, включително в нашия регион“, каза кандидата за народен представител Илтер Бейзатов по време на срещата на коалиция ГЕРБ-СДС със симпатизанти в село Тодор Икономово.

В предизборната среща взеха участие и част от кандидатите на дясната коалиция в 30 МИР – Шумен адв. Ралица Тодорова, Деница Спасова и Димо Георгиев.

Вторият в листата Илтер Бейзатов заяви още, че се използват методи характерни за хора, които на всяка цена искат да се докопат до властта, чрез заплахи, изнудване и настройване на хората един срещу друг. „Ще позволим ли по този начин да ни диктуват за кого да гласуваме и някой друг, а не ние самите да определяме как ще живеем!? Вярвам, че вие имате силата да кажете твърдо „Не” на страха. Вярвам, че добрите и честни хора в моя роден край не могат да бъдат уплашени“, каза той и подчерта, че страната се намира в труден момент, в който разрушителни сили се опитват да противопоставят и разделят хората, отричайки всичко постигнато от управлението на ГЕРБ. Кандидат депутата допълни още, че стабилността на страната е на път да бъде изгубена, което ще доведе до тежка икономическа и социална криза, връщайки мрачните години на страх и терор.

„В неделя бъдете смели и достойни, такива каквито аз ви познавам, каквито ви видях при многото срещите в препълнените зали. С номер 5 в бюлетината, подкрепете отговорните политици от ГЕРБ, които не на думи, а с дела показаха, как се гради стабилна Европейска и модерна държава. Време е да покажем, че честните и добри хора не се страхуват“, призова присъстващите втория в листата Илтер Бейзатов.

Пресцентър на "Коалиция ГЕРБ-СДС" - Шумен