Благодаря за подкрепата
Уважаеми жители на област Шумен,

Благодаря на всички, които на 11 юли отидоха до избирателните секции и гласуваха, защото основна демократична ценност в съвременното общество е правото на избор – право на всеки български гражданин.

Благодаря на тези от вас, които отново гласуваха доверие на ПП ГЕРБ и ни подкрепиха.

Благодаря ви, че не се уплашихте и независимо от огромното напрежение, което се създаде в смесените региони на страната, отидохте до урните и направихте своя избор.
Ниската избирателна активност на тези избори обаче е повод и за равносметка. Тя ни даде знак, че не сме успели да мотивираме достатъчно хората, да ги убедим и да получим по-голямо доверие от българските граждани. 

Независимо дали коалицията ГЕРБ – СДС ще бъде в управлението или в опозиция, ние няма да отстъпим от своята политическа отговорност за развитието на страната и за по-доброто бъдеще на нашите деца.

Искам да ви уверя, че със същата енергия и усилия ще реализираме започнатите големи инфраструктурни обекти, които са от изключително значение, както за икономическото възраждане, така и за благоустрояването и модернизирането на районите в областта.

Благодаря на колегите, на членовете на избирателните комисии и на Районната избирателна комисия, които изпълниха своите задължения.

Благодаря на всички наши членове, симпатизанти и приятели на ГЕРБ и СДС, които дадоха вота си и поискаха с него предвидимо, стабилно и градивно управление.

Любомир Христов
Областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен