Кисело и прясно мляко, няколко вида сирене и ръчно изработен кашкавал от 100% висококачествено краве мляко, както и месни продукти от истинско телешко месо. Това може да намерите във фирмения магазин на ППК “Зора”-Царев брод, който наскоро отвори врати в Шумен. Той се намира на Кооперативен пазар - срещу пекарната на ул. “Марица”.
 
Всички продукти в магазина са направени от висококачествени суровини, собствено производство. За тях са използвани изпитани стари рецепти, само натурални съставки, без никакви изкуствени добавки.
 
Мандрата, собственост на кооперация ППК ,,Зора’’, се намира в с. Царев брод. Там се произвеждат млечни продукти, за направата на които се добива висококачествено 100% натурално мляко. Във фермата на ППК “Зора” се отглеждат специална порода крави, селектирана за добив на високомаслено мляко.
 
Базата разполага с най-новите съвременни високотехнологични мощности, системи за контрол и управление на производствения процес, с чиято помощ се произвежда богата гама от млечни продукти.
 
Месодайните животни, от които се произвеждат месните  продукти на кооперацията, се отглеждат във ферми в планинското селце Момино, където пасат на свобода.
Благодарение на това, можете да опитате висококачествен телешки суджук, направен само от месо и естествени подправки, петрохан, истински шпеков салам. В магазина на ППК “Зора” ще откриете още кайма, готови кюфтета, наденици за сушене.
 
Можете да проверите вкусовите качества на всички продукти веднага, като посетите магазина на Кооперативния пазар - срещу пекарната на ул. “Марица”.  

 

*Рекламна статия