Дни на отворените врати с безплатни фитнес тренировки организират от СИЛУЕТ Фитнес и Спа в Шумен.

Всички, които искат да поставят едно ново начало, могат да посетят фитнес Силует на 28 ноември и на 5 декември, в часовете от 11 до 16 ч. Те ще могат да се възползват от високотехнологичните уреди в залата напълно безплатно, да се консултират с фитнес инструктор и да получат ценни съвети за начин на тренировка и здравословно хранене. Освен това, ще получат преференциални цени при закупуване на карта за фитнес тренировки.

“Животът стана изключително труден. Хората се затвориха и оставиха на заден план тренировките и здравословния начин на живот. Организираме тези дни на отворените врати, за да поощрим всички, които са си мислили, имат желание да посетят фитнес залите, но по една или друга причина отлагат. Елате, запознайте се с нашите инструктори, потренирайте, тонизирайте тялото си и освободете ума си от напрежение”, каза мениджърът на СИЛУЕТ Мария Димитрова.

Тя обясни още, че фитнес уредите TECHNOGYM в залата са високотехнологични, с изключителен дизайн и качество. Те са създадени в съответствие с всички стандарти, в полза на качествената тренировка. Инструкторите пък са изключителни професионалисти, които ще ви помогнат да направите  пълноценна тренировка и да постигнете желаните резултати.

“Заповядайте! Ние ще ви научим как да тренирате и как да се храните, за да изваете вашия Силует”, допълни Димитрова.

За всички, които имат желание да се възползват от безплатни тренировки в СИЛУЕТ Фитнес и Спа на 28.11 и 5.12., могат да запишат час или да получат допълнителна информация на телефон 0897 036 999.

СИЛУЕТ Фитнес и Спа: гр. Шумен, ул. Христо Генчев 40
https://siluet-bg.com/

*Рекламна статия