От този декември тенис клуб „Шуменец“ предизвиква малки и големи любители на спорта с нещо различно и приканва към нови приключения.

За любителите на тениса:

Ако си над 16 години и има с кого да играеш - имаме предложение за теб. Резервирай корт, а треньори от нашия клуб ще те тренират безплатно. През целия месец декември от понеделник до петък. Може да бъдете двама, трима или четирима. Ние искаме да те научим да играеш тази невероятна игра. Очакваме те на кортовете до СУ „Йоан Екзарх Български“, които са покрити с балон, отоплени и осветени.

И това е само едно от предложенията и предизвикателствата, които от тенис клуб „Шуменец“ отправят към любителите на спорта.

За децата:

За деца от 3 до 14 годишна възраст, треньорите в клуба организират тренировки всеки ден. На покритите кортове през зимата малчуганите могат да научат основните правила и удари в тениса, а когато дойде лятото вече да са готови за мачове с противници. „Балонът ни позволява да провеждаме тренировки по тенис и през зимата. За по-малките любители на играта това е подходящото време да направят първите си крачки в тениса. А освен това ние се стремим не само да учим децата да удрят топката с ракета, а да ги направим атлети, да заобичат спорта, да го практикуват и чрез него да станат по-успешни хора и в живота“, казва треньорът Богомил Радославов. Можете да запишете детето си още днес.

За всички:

И още от тенис клуб „Шуменец“. От 9 декември всеки четвъртък на кортовете ще има Нощ на игрите (Game night). От 19,30 часа до 22,30 часа всеки ще може да поиграе бадминтон, петанк, джитбол, тенис на маса. А тези, които не искат много движение, ще могат да се забавляват с настолните игри – шах, табла, карти, Активити (Activity), Кодови имена (Codenames), Диксит (Dixit), Експлодиращи котета (Exploding Kittens) и още много други.

За повече информация: телефон 0897824649

Фейсбук страница

*Рекламна публикация