ТОП МАРКЕТ. Това е името на най-новият магазин за перилни и миещи препарати, и козметика, който отвори врати в Шумен.

Освен с голямо разнообразие на качествени стоки - над 2000 артикула, ТОП МАРКЕТ може да се похвали и с изключително добри и конкурентни цени, които трудно бихте намерили на друго място. Там може да закупите перилни препарати на добре познатите марки, като Ariel, Persil, Savex, Cocolino, Medix и много други. Може да се възползвате дори и от нестандартни за българския пазар разфасовки, директен внос от Германия, Турция, Италия и Англия. Ще намерите и голям асортимент от миещи и дезинфекциращи препарати.

Душ гелове, шампоани, течни сапуни - голям асортимент на козметика може да откриете още в ТОП МАРКЕТ - Malizia, Dove, Palmolive и още известни марки.  Впечатление правят продуктите на изключителната италианска марка Dermomed, а освен това и на българската натурална козметика Hristina Cosmetics.

В магазина има специална бебешка секция за най-малките, където освен че цените са наистина добри, периодично може да се възползвате и от атрактивни промоции. Разнообразието от стоки за бита и домашни потреби също не е за подценяване.


ТОП МАРКЕТ: гр. Шумен, ул. “Кирил и Методий” 66 (в близост до ППМГ "Нанчо Попович). Работи всеки ден.
Фейсбук страница https://www.facebook.com/topmarketshumen

Платена публикация