Зоомаркет BELLA! Запомнете това име, ако имате домашен любимец. Най-новият и най-богат магазин за храни и аксесоари за животни в Шумен! Там ще намерите изключително разнообразие от продукти, които ще улеснят грижата за вашето приятелче.

Суха храна за котки и кучета - насипна или пакетирана в огромни 20- килограмови чували или пък малки пакети от 200 гр.; както и голям избор на паучове и консерви, при това на топ марки. И няма как да пропуснем да споменем - директен внос от Италия и Германия, както и ексклузивни марки, които трудно бихте могли да намерите другаде, като Brit, Happy Dog, Happy Cat. 

Сред брандовете, с чиито продукти може да поглезите вашето куче или котка са още Еssentialfoods, Simba, Moncler, Miglior, Purina One, и съвсем скоро - Hils, N&D. 

Ще успявате да съобразите покупките за вашия любимец с вашия джоб, уверяват от Зоомаркет BELLA. Това е така благодарение на огромния ценови диапазон - от наистина ниски до по-високи цени за изключително качествени и маркови продукти. Който и ценови клас да изберете, обаче, при всички случаи сумата ще е конкурентна на пазара и няма да ви разочарова.

В зоомагазина ще откриете и всичко необходимо за ежедневието на вашите кучета и котета - легла, тоалитни, каишки, играчки и какво ли още не.

А в BELLA не са забравили и за дребните животничета, като папагали, рибки, костенурки, чинчили, морски свинчета, зайчета и други. 

Заповядайте!

Зоомаркет BELLA, ул. “Кирил и Методий” 4 (срещу паркинга на Лидл)

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/zoomarketbella

https://www.zooshopbella.com

 

Рекламна статия