Стотици шуменци и гости на града изпълниха зала „Арена Шумен“ днес и станаха част от големия отбор, който организира благотворителна тренировка и музикално шоу в помощ на шуменеца Николай Чолаков.

Чолаков, който се възстановява след катастрофа, но има нужда от още много средства за лечението си, в момента провежда рехабилитация в Германия, на видео стените в залата и всички успяха да го видят и да чуят неговото огромно „Благодаря“.

Водещ на събитието бе DJ Теddy Georgo, а в него се включиха спортните клубове от Шумен по ММА, по кикбокс „Шуменска крепост“, по пилатес и табата СК „Стимул” и Pro EMS Zone, предлагащи индивидуална тренировки с личен треньор чрез електромускулна стимулация, боксьори от Силистра, спортисти от Нови пазар, Варна и др..

На място в зала „Арена Шумен“ своята подкрепа за Ники дадоха звездата в кик бокса Стоян Копривленски и  олимпийският и световен шампион по бокс за младежи Благой Найденов. Публиката подгряха рапърът FYRE и DJ THEO.. А овациите на хората  злата обраха шуменските изпълнители от съставите „Лудоселци“, „Луди млади“ и малките музикални таланти близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова.

Благотворителната инициатива започна с химна на България и завърши с българско хоро, на което се хванаха всички в залата.

Спортисти и публика се включиха в обща тренировка с елементи от табата, пилатес и бойни спортове. След това Благой Георгиев и Стоян Копривленски направиха демонстрация на техники от бойните изкуства, като имаха за спаринг партньори шуменските треньори Калоян Колев и Галин Методиев.  

Копривленски обяви на търг свои ръкавици, като парите за тях отиват в сметката на Николай Чолаков. Кик боксьорът заяви, че ако не се намери купувач, то ръкавиците ще бъдат подарък за дете, което спортува в клуба по ММА.

Набирането на средства за Ники продължава и при възможност и желание всеки да се включи и да помогне.
Дарителска сметка
Банка ОББ - клон Шумен,  
IBAN: BG83UBBS80021031519850- титуляр Николай Чолаков

ШУМ.БГ