Представителите на МК ДБГ (БНД, ССД, Ние идваме) канят всички жители на Община Шумен на откриване на предизборната си кампания на 10.10. от 18.00 часа в пространството около Младежката сфера, непосредствено до хотел „Шумен“.

Избрахме това място, защото винаги сме подкрепяли  проектите, реализирани от млади хора. Младежката сфера е проект на Общинския младежки съвет, подкрепен с труда и всеотдайността на младостта на Шумен. Мястото е символно за нас, тъй като искаме младите хора в града ни да имат условията, свободата и любовта към  общината, за да намерят своето спокойно място за реализация тук.

На събитието ще бъде представена кандидатурата на кандидата за кмет проф. Христомир Христов и листата от 41 кандидати за общински съветници. „Всички, с които разговарям ми казват, че листата ни е много силна“, сподели професор Христов преди откриването. Екип от професионалисти и хора, познати с направеното до сега.

Кандидатът за кмет, само преди броени дни получи за трета поредна година, признанието за ТОП 2 процента сред най-влиятелните учени в света на Станфордския университет. „Знание и почтеност“ е мотото на МК ДБГ (БНД, ССД, Ние идваме). 

Гостите на събитието ще имат възможността да се насладят на богата музикално - артистична програма. В нея ще участват Кристиана Атанасова – финалист в телевизионния формат „Гласът на България“, която прославя града ни в страната и чужбина, заедно със своя бенд „HIGHER VIBES”, фолклорният състав „От извора“ и танцовият ансамбъл „Млади задявки“. Водещ на събитието ще бъде Павлин Трендафилов.

10.10.2023 година от 18.00 часа – пространството около Младежката сфера. Ще Ви очакваме!

Кристиана Атанасова и „HIGHER VIBES”

 

Пресцентър на местна коалиция ДБГ (БНД, ССД, “Ние идваме”)
Купуването и продаването на гласове е престъпление