Оптики “Солеооптик” празнува 25 години с подаръци и извънредно големи отстъпки за своите клиенти. 

В рамките на три дни, от днес (16 октомври) до 18 октомври включително всички поръчки на оптични и слънчеви очила, рамки, различни видове стъкла, лещи и консумативи за тях ще бъдат намалени. Освен това, СОЛЕООПТИК ще изненада своите приятели и клиенти с ваучери за отстъпка при следваща поръчка, промоционални пакети, различни подаръци и лакомства. Те вече ви очакват  в оптиката на ул. "Цар Петър" 1А /до бившето кафе „Камина“/ в Шумен.

Основана през 1998 г., вече 25 години СОЛЕООПТИК се развива и гради своето име, благодарение на своите добри специалисти, висок клас техника и подбор на най-добрите продукти в оптичния бранш. Оптиката работи с водещи френски, италиански, немски, японски производители на стъкла и предлага голям избор на рамки, както на световноизвестни брандове, така и на по-бюджетни  марки, като гарантира качество със сертификат за произход. 

В СОЛЕООПТИК работят специалисти с дългогодишен стаж, които непрекъснато развиват своите знания и умения. Оптиката предлага компютърна диагностика на зрението, разполага с очен кабинет и възможност за преглед на място от специалист офталмолог. Очилата се изработват от най-висок клас техника, а след това получават и безплатна поддръжка.   

“Към днешна дата можем да се похвалим с високи успехи и много доволни клиенти, за които оптика “Солеооптик” стана тяхната лична и семейна оптика. Държим на индивидуалното отношение, съобразено с изискванията и нуждите на всеки. Благодарим за доверието и ще продължим да правим всичко, за да го оправдаваме”, уверяват от мениджърския екип на оптиката. 

Те вече очакват всички, които искат да отпразнуват заедно рождения им ден. 

Оптика “Солеооптик”, ул.  "Цар Петър" 1А /до бившето кафе „Камина“/.

Телефон: тел: 054/885395; 0877807955;

 

Платена публикация