През почивните дни се срещнах с граждани от кварталите „Боян Българанов“ и „Добруджански“. Говорихме си за много нерешени или затлачени с години проблеми.

Защо ремонтите по участъците от някои улици са приключили напълно, а по други не се работи от дни и са в окаяно състояние. Приключени ли са? Защо липсва редовен обществен транспорт, особено в почивните дни? Защо няма кабинети за спешна и неотложна помощ в събота и неделя в центъра? Защо са изоставени, неподдържани и без осветление междублоковите пространства? Може ли общината да полага грижи за възрастни хора с тежки здравословни проблеми?

С кандидатите за общински съветници Веселин Пенчев, Лили Петрова, Евгения Михова, Валентина Загорова, Любомир Илиев, Силвия Димитрова, Ивелин Йорданов, Данаил Данчев, които участваха в срещите, представихме програмата за управление на общината, с която участваме в местните избори. Идеята за създаване на зона с търговски обекти на социалнопоносими цени на мястото на бившата Дивизия срещна одобрението на присъстващите.

Предлагаме и рационално използване на базата на бившия Спортен диспансер за кабинети за спешна помощ и за профилактика на заболявания при учениците. Обединихме се, че е необходим по-строг контрол при възлагането на строителни работи и приемането на завършените обекти.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Пресцентър на „Коалиция Левицата!“ - Шумен