Богат съм с приятели, защото животът ме дари с възможността като журналист да общувам с много хора, в различни ситуации и по различни поводи. Има една двойка, която ми е особено на сърце заради таланта, целеустремеността и непоколебимостта.

Запознах се с братята Хасан и Ибрахим Игнатови случайно. Научих за тях от репортаж в Радио Шумен преди повече 10 години и ги поканих в ТВ Шумен. След това написах материал за даровитите деца във вестник „24 часа“. Часове след публикацията, ми се обади шуменецът Максим Бехар и ми каза, че с неговия приятел, композиторът Стефан Димитров, са решили да подарят на близнаците пиано.

През годините съхранихме отношенията си. Стисках им палци, когато бяха на сцената на „Евровизия“ с Крисия. Радвах се на успехите им. Не се учудих, че бяха звездите в коридорите на първото училище на сина ми – СУ „Панайот Волов“.

Сега момчетата учат в Маастрихт, Нидерланция, но онова пиано още е в дома им. Хасан и Ибрахим Игнатови са за кратка ваканция в родината и съм щастлив, че приеха поканата ми да участват в концерта за представяне на листата ни с кандидати за общински съветници.
На 18 октомври от 18 часа в голямата зала на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“.

Програмата включва техни изпълнения на произведения на Панчо Владигеров, Шопен, Рахманинов, Хачатурян.

Настроение, порив и усмивки ще внесат АНПТ „Мадара“, Дуо Лечеви и откритието за фолклора Яница Стаменова-

Режисьор на концерта е почетният гражданин на Шумен, известният хореограф Красимир Савов.

Очакваме Ви!

Пресцентър на "Коалиция Левицата!" - Шумен