СКЪПИ ШУМЕНЦИ,

Казвам се Явор Цеков Якимов роден съм на 18.07.1974 г. в град Шумен и съм кандидат за общински съветник.

        Родолюбието, отстояването и развитието на българските традиции е мое и, убеден съм, наша обща цел. Винаги съм защитавал патриотичната идея – като шуменец, учител по история, член на ВМРО и доброволец на Родолюбивия комитет „Крум Страшний“ – Шумен. Воден от всичко това, се кандидатирам за твой доверен общински съветник от  ВМРО Българското национално движение, гр. Шумен.

Остават часове до твоя избор на 29 октомври 2023 г., който ще реши бъдещето на Шумен.

 За мен , като жител на общината най – важна е безопасността  и сигурността на хората. Като кандидат за общински съветник съм предвидил серия от мерки , за да направим ОБЩИНА ШУМЕН  по сигурно място за живеене ,защото не искам повече новини за загубени на пътя човешки животи .

 Заедно сме разочаровани заради пропуснатите през последните десетилетия възможности за моя и твоя Шумен, заради това, че моят и твоят глас остават в пустиня след поредните избори.

Аз и ти можем и искаме да спрем това и да отворим заедно нови хоризонти за

ДА  ПОДРЕДИМ  ШУМЕН. Знам, че не е лесно да поискам твоето доверие  с чисто сърце да ти дам моето: с вярата, че  от тука започва България – от мен, от теб, от нашите родове, приятели и съграждани.  Изборите са направени, не за да бъдем управлявани, а управляващите да ни служат на нас. За това ми е необходимо твоето доверие – за да служа на Шумен, на неговите граждани и на тяхното бъдеще. Това верую споделям заедно с хилядите шуменци. Като общински съветник не обещавам друго, освен да участвам във вземането на решения заедно с теб, заедно с нашите съграждани. Твоят и техният глас искам и мога да представлявам и да им служа.

МОЯТА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА Е И ТВОЯ: yavor_tzekov@abv.bg (отговарям на всяко писмо)

МОЯТА ФЕЙСБУК-СТРАНИЦА Е И ТВОЯ: https://www.facebook.com/yavor.tzekov (за важни решения и идеи и настроение за развитие на Шумен)

                           МОЯТ ГЛАС ЗА ШУМЕН Е И ТВОЙ

С НОМЕР 4 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА И ПРЕФЕРЕНЦИЯ 103

Благодаря ти за доверието и нека шуменци бъдат достойни представени в управлението.

          Явор

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Платена публикация.