С предизборни срещи в общините Каспичан и Нови пазар дадоха старт на последната седмица от надпреварата за местен вот. 

Заявка за открито, експертно и почтено управление в синхрон с обществените очаквания даде Златин Ценков – кандидат за кмет на община Каспичан. „Време е Каспичан да се превърне в динамично развиваща се община. Сред приоритетите ни са ефективност и бързина при реализиране на проектни дейности, насочени към стратегически и значими за община Каспичан обекти. Активно ще се стремим да използваме европейските фондове и националните програми.“, заяви Ценков в препълнената зала на НЧ „Пробуда-1928” – гр. Каспичан и подчерта, че увеличаването на субсидиите от бюджета на общината в секторите образование, култура, спорт, социални и младежки дейности и осигуряване на качествени и достъпни услуги в сферата здравеопазването и социалните дейности също са сред поставените цели.

На срещата бяха представени и кандидатите за кметове във всички села от община Каспичан и кандидатите за общински съветници, издигнати от ГЕРБ за участие в местните избори. За доброто настроение  в Каспичан се погрижиха танцовите състави „Хоп-троп“, „Каспичанско настроение“.

„За да можем да изпълним приоритетите си ние се нуждаем от вашата подкрепа и вашето доверие, доверие, което с цялото си сърце призовавам да дадете на 29-ти октомври с номер 7.“, призова Ангел Куцаров – кандидат за кмет на община Нови пазар. Пред събралото се множество в НЧ „Христо Ботев – 1872“ той заяви, че ГЕРБ - Нови пазар ще работи за намаляване на данъците върху превозните средства, създаване на консултативен съвет по образование, изготвяне на дългосрочна стратегия за привличане на млади медицински кадри и инвестиционна политика и подкрепа на малкия и средния бизнес.

Пред гостите и жителите на Нови пазар бяха представени и листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за Енево, Стан, Мировци и Жилино.

Да подкрепи кандидати за местен вот в двете общини бе народният представител Ралица Тодорова „Изборът, който ще направим на 29-ти октомври ще определи как ще живеем всички ние в нашите общини и населени места. Местните избори са едни от най-важните избори, и не само защото кметовете и общинските ни съветници са най-близо до хората, но и защото местната власт е гръбнакът на държавността. Защото от местната власт зависи как ще изглеждат нашите населени места. От предприемчивостта на кмета зависи ефективното използване на еврофондовете, развитието на туризма и културата, облагородяването и инфраструктурата, той е фактор за развитието на всички сфери от обществения живот.“, заяви Тодорова и пожела успех на всички.

Предизборните срещи в двата града завършиха с концерти на Тони Димитрова.

На 29-ти октомври, подкрепете ПП ГЕРБ с бюлетина номер 7.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Шумен