Точно месец преди официалния старт на най-популярния ден за намаления в света Black Friday, потребителите на мобилното приложение Lidl Plus, могат да открият разнообразие от изгодни оферти във всички 120 магазина на веригата в цялата страна. Екипът на веригата се е погрижил клиентите да открият пъстрота от предложения, които могат да намерят успешно приложение в бита или домакинството. За да се възползват всички желаещи от тези оферти, трябва да направят само едно: да сканират своята Lidl Plus карта на касите на веригата и готово! Така до края на тази седмица те ще открият намаления до -50% на избрани продукти с добре познатото за тях съотношение качество-цена. А кои са някои от топ попаденията през тези дни? Нека да вдигнем завесата на подранилия Black Friday в Lidl и да разберем.

До 29.10 всички родители на момичета ще открият с 50% намаление тениски за тях от 100% памук в комплект от 2 бр. на цена 4,98 лв. Впечатление прави и музикалният инструмент със звукови и светлинни ефекти от марката Playtive, който би бил страхотна изненада за всяко едно дете, като намалението за него е 44% и е на цена 25,99 лв.

За по-големите и пораснали “деца” веригата предлага акумулаторен махален прободен трион Parkside, който след сканиране на Lidl Plus, се предлага с три години гаранция и с 31% намаление на цена 47,99 лв. Към него (а и към всички акумулаторни инструменти с марката Parkside) всички любители на майсторенето могат да закупят универсална акумулаторна батерия Parkside с 31% намаление на цена 54,99 лв. За да бъде комплектът Parkside допълнен с още неустоими предложения, Lidl предлага и акумулаторен перфоратор с 25% намаление на цена 63,99 лв., електрически верижен трион отново с 25% отстъпка за 89,99 лв., акумулаторна ножица 2в1 за трева и храсти намалена от 65,99 лв. на 48,99лв., и шлайф 3в1 с 26% отстъпка на цена 47,99 лв.

За финал преминаваме към специалните предложения за всички любители на кулинарията, като те, по случай подранилия Black Friday в Lidl, ще намерят: електрическо фондю за шоколад в комплект с четири вилици и шпатула на топ цена 16,99 лв., комплект от 5 бр. тенджери от неръждаема стомана, подходящи за всякакви котлони, включително и индукционни, с 21% намаление на цена 179,99 лв. и страхотен еър фрайър с мощност 1400W с 26% намаление за 94,99 лв.

Това са само една малка част от многобройните Black Friday предложения, които всички клиенти на Lidl, могат да открият от 23.10 до 29.10. Останалата част може да бъде разгледана в седмичната брошура или да бъде открита на място във всички 120 магазина на веригата в цялата страна.

Платена публикация