Николай Колев, кандидат за кмет на община Шумен и водач на листата от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ и кандидатите за общински съветници гостуваха в „Алкомет“ АД. Пред представителите на ръководството и водещи експерти на най- големия български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти на Балканския полуостров, Николай Колев представи своята ясна визия за бъдещето на община Шумен.

„Искаме да благодарим за гостоприемството и предоставената възможност да разгледаме отблизо производствения процес, тъй като считаме, че Вашето предприятие и всички индустриални производства в града са икономическият двигател на Шумен.“ – се обърна Николай Колев към всички присъстващи.

„Аз и моят екип не искаме да даваме празни обещания, поставили сме си за цел първо да направим цялостна ревизия на съществуващата нормативна уредба на община Шумен и да работим открито и прозрачно. Няма най–важни и по-малко важни проблеми на града, всичко е спешно и решаването му не търпи отлагане.“ – каза на срещата Николай Колев.

В приятелски диалог, той и кандидатите за общински съветници, отговаряха на въпроси за развитието на транспорта и туризма и прилагането на нови иновативни практики. След това, се срещнаха и разговаряха с работници и разгледаха производствените цехове в предприятието.

 

Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България“

Купуването и продаването на гласове е престъпление.