Местната коалиция ДБГ (БНД, ССД, Ние идваме) закри кампанията си, като подари на шуменци изкуство. Те избраха българска театрална постановка на класическа пиеса - от тези, които те хващат за гърлото със съзидателната сила на красотата и доброто, които спасяват душата - „Боряна“ на Йордан Йовков.

„Благодарим на актьорите от Добричкия театър “Йордан Йовков”, които се раздадоха пред публиката в Шумен и завладяха сърцата на всички в залата. Благодарим и на хората, които уважиха нашето събитие.“, каза проф. Христомир Христов – кандидат на коалицията за кмет на община Шумен с № 69 в бюлетината.

По този начин, кандидатите заявиха своята подкрепа за българската драматургия, българския театър и желанието им българските класици да бъдат четени, а постановките по техни текстове да се радват на голям зрителски интерес. За това и изборът за закриване на кампанията им е този - с акцент върху надграждането на културата, която от коалицията искат в Шумен да бъде издигната на пиедестал.

"Знание и почтеност е мотото на нашата кампания. Избрали сме го неслучайно. Кандидатите ни са хора, които са изключителни професионалисти в сферите, в които работят и ще приложат знанията си в полза на хората от Шумен. Доверете ни се!“.

На 29 октомври гласувайте с № 69 в бюлетината!

Пресцентър Местна коалиция ДБГ (БНД, ССД, Ние идваме)

Купуването и продаването на гласове е престъпление.