Уважаеми съграждани,

В края сме на една кампания, в която аз застанах пред вас открито, с авторитета си, с професионалния и житейския си опит, с идеите и намеренията си, да работя честно, прозрачно и настойчиво за добруването на хората от града и общината.

През изминалите дни, се старах да бъда на живо и близо до вас – до селата и кварталите, до професионалните гилдии, до работещите в предприятията, до младежите и до възрастните хора.

Благодарен съм за многото смислени и вълнуващи разговори, за безценните съвети и предложения как да направим живота в града и общината ни привлекателен, удобен и уютен.

Дори да съм изпитвал колебания, след срещите с вас съм напълно убеден и готов да изпълня гражданския си дълг. Ние живеем в Шумен и околностите, ние дишаме този въздух, ние се движим по тези улици, ние пием тази вода, ние се трудим тук за семействата си – за това не мога да остана равнодушен и безучастен към съдбата ни.

От цялото си сърце ви благодаря още веднъж за доверието, за топлия прием, за споделените очаквания и за заръките, които ми отправихте.

Ще работя, за да съм достоен за вас!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Пресцентър КП “БСП за България“ - Шумен