През месец ноември Техномаркет отваря три нови магазина в България. Търговските обекти ще се намират между Несебър и Равда, във Видин и в Шумен. Локациите са подбрани на база сериозната експанзионна стратегия на веригата – магазините да са близо до потребителите и да удовлетворяват нуждите на клиентите си от качествена техника и технологии на световни лидери на винаги добри цени. Новите магазини ще задоволят бъдещите си клиенти точно преди голямото очакване на промоционални оферти за Black Friday. Ще предложат неустоими и интересни технологични новости, които хората могат да купят за Коледните и Новогодишните празници, за да изненадат себе си и своите близки. И трите магазина ще са на добре познати и комуникативни локации, с големи паркинги.

Техномаркет Несебър ще отвори врати през ноември 2023 година. Адресът на магазина е на главния път Бургас-Несебър при разклона за Равда до Lidl. Разполага се в новия ритейл парк и ще е с 1 200 квадратни метра площ.

Техномаркет Видин ще посрещне първите си клиенти на 16 ноември 2023 година. Локацията е добре позната на жителите на града – в новия ритейл парк до Kaufland. Обектът е с 1 400 квадратни метра.

Техномаркет Шумен ще се открие до края на месец ноември в новия Ритейл парк на ул. Кралевиче 1. Площта на магазина е 2 000 квадратни метра.

По повод официалните откривания, Техномаркет ще зарадва клиентите си с ексклузивни предложения за техника, уреди за дома и още много артикули на изгодни и достъпни цени.
Изненадите също не са малко – при сметка над 200 лв. получавате подарък бутилка вино, а при регистрация за лоялната карта на Техномаркет, имате възможност да се включите в томбола, в която можете да спечелите ваучер на стойност 50 лв.

Техномаркет е най-голямата верига за черна и бяла техника в България, която над 25 години усилено работи, за да отговаря на нуждите на своите клиенти по най-ефективния начин. Чрез собствено мобилно приложение, електронен сайт и цели 50 търговски обекта в цялата страна, Техномаркет предоставя богат асортимент от артикули на световноизвестни марки във всички ценови категории.

Веригата е ексклузивен представител на марките Miele и TCL. Предлага почти всички световни технологични брандове като Apple, Samsung, Sony, Delonghi, Philips, Tefal, Bosch, AEG, PlayStation и много други.

 

Платена публикация