Благодаря, на всички жители на община Велики Преслав, които упражниха правото си на глас, повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха на 29 октомври!

Всеки един глас е огромна отговорност за мен, а вашата подкрепа ми дава увереност, че заедно вървим в една посока - градим сплотена общност, която работи с грижа, внимание и отговорност за развитието на всяко едно населено място от нашата община.

Честитя на всички кандидати, които са избрани за общински съветници, за кметове на населени места като им пожелавам успешен мандат - да реализират идеите си за развитието на нашата община, в която живеем.

В останалите дни до балотажа ще продължа както аз, така и моят екип да водим позитивна кампания, каквато водихме до сега. Бих искал да знаете, че и занапред ще разчитам на вашата подкрепа и съветите ви. Те ще са ценни за мен и моя екип. Очаквам да бъдете мой коректив в управлението, моята съвест, моята опора.

Не на последно място призовавам всички: Излезте и гласувайте на 5 ноември с номер 7 в интегралната бюлетина!

Заедно доказахме, че обединени в името на общи приоритети и цели градим бъдеще за нашия роден дом – община Велики Преслав!
Изборът за нашата община е във Вашите ръце!
Благодаря ви!

 

Пресцентър на ПП ГЕРБ- Шумен
Купуването и продаването на гласове е престъпление