Настъпва времето от годината, в което ароматът на канелени сладки и ябълков пай изпълват домовете ни, а топлият чай и хубавата книга са повече от добра идея. Коледният дух е навсякъде и всичко, което искаме, е да бъдем с близките си хора и да се насладим на вълшебните моменти заедно.

Точно тази топлина и домашен уют изкусно пресъздава в коледните си фотосесии шуменската фотографка Илияна Виденова, която вече една година радва своите клиенти. Нарича ги по-скоро приятели. Като един от иновативните фотографи от новото поколение в града фокусът й е върху това фотографиите да бъдат уникални и много различни от тези, които сме свикнали да виждаме.

Влага цялото си сърце и душата си в работата и изпипва всичко до последния детайл. Споделя, че това е нейното призвание, което я открива в по-късен етап от живота й, но пък го изпълва със смисъл. Работи на достъпни цени и държи на близкия контакт, преживявайки историята и специалните моменти на всяко семейство, което я посещава в студиото й. Казва, че за нея е най-важно хората да останат доволни и да се върнат с усмивка.

Занимава се с креативна фотография, а идеите и творческото й виждане личат от пръв поглед. Всеки декор в студиото е внимателно подбран, за да пресъздаде търсената атмосфера.

Коледната композиция тази година например е решена в стила на очарователната Виена с блестящи улични светлини и уникално ръчно изработено виенско колело, което се върти като истинско, пленявайки малки и големи. Коледната магия перфектно се допълва от танцуващ Дядо Коледа в реален размер, богато украсена елха, пеещи плюшени мечета и символичната за празника лешникотрошачка. Втори коледен декор пък отвежда в уюта на дома с удобно канапе и винтидж интериор с камина.

През първата си година на креативни идеи и вдъхновяващи кадри студиото е оборудвано както с декори за всякакви поводи, така и с гардероб с разнообразни тоалети и аксесоари, които се използват по време на фотосесиите.

Илияна Виденова снима семейни и детски фотосесии, портретна, индивидуална и групова фотография. Често я търсят и за партита, рождени дни, кръщенета и други празници. Работи с предварително записване.

В студиото се предлагат още изработка на календари, вижън блокове, преспапиета, фотоалбуми, коледни топки със снимки, магнити и канави, запечатващи специалните моменти. Много търсени през този сезон са и подаръчните ваучери.

Студиото се намира в гр. Шумен на ул. „Васил Левски“ 50

Тел.: 0893 449 558

Фейсбук страницата му можете да видите тук.

 

Платена публикация