Дългоочакваното откриване на ХИПОЛЕНД в Шумен предстои този четвъртък (7 декември). Хипермаркетът от веригата за бебешки и детски усмивки ще отвори врати като част от новия Ритейл парк до спортна зала “Арена - Шумен”. За целта, от Ритейл парк подготвят грандиозен концерт с участието на Дара и Михаела Маринова. Събитието ще започне в 14 ч., а на сцената ще излязат още танцьорите от АНТП  “Мадара”, ансамбъл “Луди млади” и Art Dance Varna. 

ХИПОЛЕНД отваря врати в навечерието на най-вълшебното време за децата - Коледните и новогодишни празници. И за да донесе усмивки за малки и големи, симпатичното зелено хипопотамче ХИПО е напълнило цял чувал с големи коледни отстъпки, подредени в специалния коледен каталог на веригата. От тях може да се възползвате още от първия ден на откриването на магазина в Шумен.

Като един от най-големите в страната, в ХИПОЛЕНД - Шумен вече са наредени повече от 21 000 възможности за прекрасен подарък - известни герои, големи и малки играчки на любими марки - за вкъщи или пък за двора и градината. Акумулаторни коли, различни спортни стоки или пък защо не велосипед? Освен това, там има всичко в помощ за мама и татко при отглеждането на малчуганите: бебешки и детски дрехи и обувки, козметика, бельо, спални комплекти, образователни материали. А цените са също като играчките - има и малки, и големи - в диапазон като за всеки джоб. 

ХИПОЛЕНД подхожда с отговорност, грижа и внимание към децата и техните родители и разчита на качеството при утвърдените марки - LEGO, FisherPrice, Barbie, PawPetrol, CryBabies, PeppaPig, HotWheels, Disney, Bakugan, Сrуbаbіеѕ, Саrѕ и много, много други.

ХИПОЛЕНД е вече в Шумен! Заповядайте още този четвъртък в новия Ритейл парк, до спортна зала “Арена-Шумен”. Уcмивĸитe и дoбpoтo нacтpoeниe ca гapaнтиpaни!

 

Платена публикация