Комплекс „Златна кошута“ отвори врати край язовир „Тича“. Хотелът се намира в живописната гориста местност на Драгоевската планина до село Тушовица.

На разположение на гостите му са два големи и два малки апартамента, две тройни и пет двойни стаи. Всяка стая разполага с интернет, телевизор, климатик и собствени баня и тоалетна.

Истинска наслада за сетивата е и градината пред хотела, която е снабдена с басейн, барбекю и външно топло джакузи, което работи целогодишно.

В хотела има още ресторант, спа и уелнес център със сауна, както и билярд. За любителите на лова и риболова от хотела предлагат и пакетиран обяд.

Помислено е и за най-малките – за тях е изграден уютен детски кът, където да се забавляват по време на семейната почивка. Осигурен е и безплатен паркинг.

В близост до хотела за настаняване се предлага и къща гости, която може да бъде наета отделно. Тя разполага с две двойни и една тройна стая и е напълно оборудвана с всичко необходимо.

Комплекс „Златна кошута“ е перфектна дестинация за хората, търсещи комфорт и истински релакс сред природата. Чистият въздух и природните му дадености бързо печелят симпатиите както на семействата с деца, така и на привържениците на лова, риболова и спортните активности на открито.

Разклонът за хотела се намира на 500 метра от язовирната стена.

Телефон: 0876 242 000

Фейсбук страницата на комплекса можете да видите тук.

Платена публикация