Шуменската фирма КРИС 06 влиза на пазара за градинска техника и
консумативи със собствен бранд.

Със своя дългогодишен търговски опит, вдъхновени от идеята за устойчиви машини за градината, екипът на КРИС 06 създава марката с българското име “Тунджа”. Градинарите вече могат да се доверят на няколко категории продукти “Тунджа”, като всички съчетават качество и добра цена.

● Мотофрези, мотоблокове и ремаркета;
● Градински пръскачки;
● Косачки тип бензинов тример и резервни части за тях;
● Градински маркучи;
● Бетонобъркачки.

“Нашият екип работи по създаването на всички тях, така че те да отговарят на изисквания ни за качество, сигурност и издръжливост. Машините "Тунджа" са преминали през 100% проверка и при излизане от производство, и преди продажба, тоест гарантираме, че купувайки "Тунджа", вие ще получите качествен продукт и той ще бъде на добра цена”,  обясниха от мениджърския екип на КРИС 06.

Оттам допълниха още, че всяка една от машините "Тунджа" съчетава функционалност, практичност, ергономичен дизайн, като са създадени с възможно най-качествените материали, което дава основания и за добър гаранционен срок.

Градинска техника и консумативи към нея “Тунджа” може да намерите във физическия магазин на КРИС 06 в Шумен (ул. “Индустриална” 9) и на сайта kris06.bg тук.

Платена публикация