От 14 март магазинът на JYSK в гр. Шумен се мести на по-модерно и обширно място на адрес ул. "Кралевиче" 1, a магазинът на старата локация на бул. "Симеон Велики" 34 е затворен за постоянно.

Новият магазин на JYSK в гр. Шумен отвори врати на 14 март в 10:00 ч. със специално събитие по случай откриването, където клиентите могат да се възползват от страхотни оферти само на новия адрес, а именно ул. "Кралевиче" 1, Ритейл парк-Шумен.

Новата локация е с обща площ от 1230 м², а работното му време ще бъде от 10:00 до 20:00 ч. в дните понеделник-събота и 10:00 – 19:00 ч. в неделя. Старият магазин в сградата на Billa е затворен за постоянно.

Модернизиране на всички магазини JYSK

Локацията е проектирана според новата концепция Store 3.0, която предлага на клиентите по-добро шопинг изживяване. Дизайнът съчетава комфортна и приятелска атмосфера с дървен под и LED осветление, с рафтове и кътове, които предлагат по-добро представяне на продуктите.

„Новият магазин в Шумен ще вдъхнови клиентите със стаи, които показват как мебелите и аксесоарите могат да бъдат съчетани у дома, за да бъде домът им функционален и вдъхновен от скандинавския стил. Продуктите са по-добре организирани и представени, така че клиентите лесно да намерят това, което търсят“, казва Георги Стоянов, District Manager JYSK България.

През 2024 JYSK ще продължи с модернизирането на магазините си, като целта е всички магазини да са проектирани според новата концепция Store 3.0. Проектът по модернизиране на всички магазини JYSK според Store Concept 3.0 започна през 2021 г. Това е една от най-големите инвестиции в историята на компанията и се очаква да приключи към края на 2024 г.

Една седмица със страхотни оферти

JYSK ще отпразнува местенето и модернизирането на магазина в гр. Шумен с цяла седмица страхотни оферти, която ще започне от 14 март и ще продължи до 20 март 2024. Повече от 2 000 артикула ще бъдат намалени с до 75%. Промоцията е валидна само за магазина в гр. Шумен.

В седмицата на откриването клиентите ще могат да очакват страхотни оферти за всичко необходимо за дома – от завивки, възглавници и матраци, интериорни и градински мебели, до домашен текстил, стилни декорации и идеи за подаръци.

Клиентите, които се абонират за бюлетина на JYSK ще получат и 15% отстъпка на продуктите, които не са намалени по време на седмицата на откриването. Стойността на тази отстъпка от 15% ще бъде приспадната от нормалната цена на артикулите директно на касата на магазина. А за клиентите, които обичат игрите, ще има и онлайн игра, подготвена от JYSK, където всеки ден в продължение на 10 дни ще се тегли по един печеливш за награда от подаръчна карта JYSK на стойност 50 лева.

Офертите по случай откриването и онлайн играта може да видите на https://jysk.bg/shumen, а целия ни асортимент може да разгледате на www.JYSK.bg.

Платена публикация