Националното турне DISCORDIA в твоя град. Стани шофьор при нас“ на най-голямата транспортно-логистична компания в България DISCORDIA гостува в Шумен. Събитието се провежда днес и утре (19-20 май) от 10:00 до 20:00 часа на паркинга на бензиностанция Shell 7 км към село Белокопитово.

Обиколката има за цел да представи разнообразните възможности, които DISCORDIA предоставя на служителите си, и условията на работа и възнаграждение за международни шофьори с и без опит.

Интерес още при откриването му проявиха както опитни шофьори, така и тепърва обмислящи възможността за смяна на професията. Възможностите, които компанията предлага, са разнообразни и дават свободата на желаещите да се присъединят към екипа на DISCORDIA сами да изберат най-удачния за тях вариант.

От началото на тази година стартира и Академия за обучение на водачи, чиято цел е да даде шанс на тези без опит да се превърнат в истински професионални международни шофьори. Обучението е напълно безплатно и без обвързване с договор, а групите стартират всяка седмица.

Обучението се провежда от най-добрите професионалисти на компанията, които предават опита си чрез теоретично и практическо обучениe, практика с ментор в реални условия и с голям и модерен автопарк.  Всеки с желание и интерес към професията на международен водач може да се включи. Единствено условие е да има книжка с С+Е категория.

Тези, които не могат да присъстват на събитието, могат да се свържат с DISCORDIA на тел. +35924008885 за повече информация или да пишат на driver.recrutiment@discordia.bg.

С над 30-годишната си история DISCORDIA e доказала, че е лидер в международния транспорт с над 1500 собствени камиона. Предстоящото разширяване на автопарка с 59 нови композиции е  доказателство за стабилността и сигурността, която DISCORDIA предлага на своите служители.

Платена публикация