Брус Уилис и съпругата му Ема Хеминг Уилис отпразнуваха 12-годишнина от сватбата си.

По този повод половинката на актьора му посвети публикация в Instagram. Към тяхна обща снимка Ема написа: „Човече, наистина го обичам до Луната и обратно! Макар че е имало моменти, в които бих искала да го заведа на Луната, да го оставя там и да се върна сама! Така изглеждат 12 години брак, нали?“, шегува се тя.

„Преживели сме своите върхове, които ни караха да се носим във въздуха, и обезсърчителни спадове. Но той е моят човек. Няма друг, с когото да искам да премина през тази лудост, наречено брак, освен с него“.

Ема и Брус се ожениха на 21 март 2009 г., а церемонията им се състоя на островите Търкс и Кайкос. Двамата имат две дъщери - Мейбъл, която следващия месец навършва 9 години, и Евелин, на 6. Брус Уилис има и три дъщери от предишния си брак с Деми Мур - Румер, 32, Скаут, 29 и Талула, 27.

Съпругата на актьора завършва публикацията си с думите: „Той е моето семейство, той ми даде повече от семейството, за което мечтаех, и го обичам до дъното на сърцето си. Честита 12-та годишнина, сладка моя любов.“

Два дни по-рано Ема сподели още една снимка със съпруга си, този път, за да отбележи неговия 66-и рожден ден. /Edna.bg