Лейди Гага пуска лимитирани бутилки шампанско в поредното си сътрудничество с мега марката „Дом Периньон”.

35-годишната певица обяви най-новото си сътрудничество с производителите на реколта шампанско с изображение на Ник Найт, на което се вижда, че държи бутилка искрящо розе от реколта 2006 г.

Тя разпространи по този повод публикация в Инстаграм: "Много съм развълнувана да обявя сътрудничеството си с @domperignonofficial! И двамата с "Дом Периньон" сме водени от необходимостта от творческа свобода и сме развълнувани да споделим „Queendom” с вас - една артистична вселена, която създадохме с моя скъп приятел @nick_knight! (sic)".

Лейди Гага добави: „Толкова съм развълнувана да съобщя, че ще си сътруднича с производителите на шампанско „Дом Периньон” или „La Maison Dom Pérignon”, както се казва на френски. Тяхната традиция е вековна, но те разширяват собствените си граници и намират начини да се преоткрият напълно. И аз съм развълнувана, че ще можем да отпразнуваме това заедно".

Последното сътрудничество на звездата със световноизвестен бранд е след успешен маркетингов договор с „Oreo”, при което беше произведена лимитирана серия от бисквитите - „Chromatica“, вдъхновени от едноименния албум на Лейди Гага./БГНЕС, АФП