Поради големия интерес и по случай старта на учебната година, промоцията в магазин “Кребс” в Шумен се удължава до края на м. септември само за деца. Тя включва безплатен анализ на ходила и стойка, както и -20% от цената на 2 или повече ортопедични стелки, изработени по технологията FootBalance.

Вече един месец магазин “Кребс” даваше възможност и на деца, и на възрастни да изследват своите ходила безплатно, благодарение на машината FootBalance. За малките обаче промоцията продължава. До края на м. Септември всички деца от прохождаща възраст до 18 години, които не са успели да се възползват от тази възможност, ще имат шанса да го направят. Ще могат да си закупят и специални ортопедични стелки с -20% отстъпка от цената.

Припомняме, че машината FootBalance прави обстоен динамичен анализ на стъпалата и стойката - начин на стъпване и натоварване на целия костно-ставен апарат, както и дали има предпоставки за травми, болки и контузии. Въз основа на анализа, машината изработва ортопедични стелки за не повече от 10 мин, като всяка стелка е индивидуална - за всеки крак.
Записвания за безплатен анализ могат да се направят на телефони: 054 830 066 или 0878 104 930 или на място в магазин КРЕБС, на ул. “Хан Омуртаг” 4 в Шумен.


*Платена публикация