Все повече пазари завладява шуменската компания “НЕС” ООД. Основана в гр. Шумен през 2002 г. като местен семеен бизнес, днес фирмата се нарежда на едно от първите места в производството на емайлирани бойлери и пелетни съоръжения. Изделията с търговски марки SUNSYSTEM и BURNiT се утвърждават като еквивалент за качество в над 70 държави.

Първият външен и най-голям пазар за НЕС е Германия, като, стъпка по стъпка, продуктите на фирмата вече се предлагат и във всички европейски държави, Русия, Южна и Северна Америка. От тази година имената на SUNSYSTEM и BURNiT вече са разпознаваеми и на френския остров Нова Каледония.

И в това няма нищо случайно. Основната мисия в дейността на компанията е високото качество на продуктите, които предлагат на пазара. Поради тази причина 100% от продукцията се тества на място, в специално разработена лабораторна база, а обучен екип следи за качеството на всеки детайл.

Освен това, всичките изделия с марки SUNSYSTEM и BURNiT са разработени и проектирани да работят с алтернативни енергийни източници – слънце и биомаса. Продуктите покриват най-високите енергийни класове в Европа, това в комбинация с високото им качество, е и причината търсенето им в България и останалите европейски пазари да расте.

Богатото портфолио на двата бранда съдържа широк спектър продукти за термия и отопление за дома и индустрията - буферни съдове, емайлирани бойлери, соларни колектори, пелетни котли и камини и още много други.

Водени от стремежа си винаги да са крачка напред и да предлагат по-добри и по-ефективни продукти, опитните инженери и проектанти на НЕС създават вдъхновяващи иновативни технологии, с които продуктите на BURNiT работят.

Увеличавайки постоянно своите производствени, складови и търговски бази, днес компанията се простира на 40 000 кв.м. в България и Германия. Просперитетът на фирмата се дължи и на устойчивото развитие на производствената база, отварянето на нови индустриални звена, инвестирането в съвременни технологии, развойна дейност и развитие на човешките ресурси. Фирмата привлича опитни висококвалифицирани специалисти от цялата страна, давайки шанс на хора от различни професионални области да започнат и развият своята кариера. Стартирала с 40 служители, сега за нея работят над 450 подбрани специалисти.

В правен план „НЕС“ ООД е коректен работодател с изпълнение на всички законови разпореждания, трудово-правна и данъчна нормативна база. С годините натрупан опит, фирмата се е доказала с коректно и отговорно отношение към служителите си като им предлага професионално обучение и развитие, увеличаване на възнаграждението в резултат на постигнатите резултати, както и допълнителни социални придобивки

*Платена публикация