„Ние не сме забравили добрините, които направи г-н Цветан Цветанов за нас и община Никола Козлево“. С тези думи бяха посрещнати кандидатите на  Коалиция “Национално обединение на десницата” (НОД) при посещението си в с. Вълнари, община Никола Козлево,  с което закриха кампанията си в региона. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители на Коалицията за 30-ти Многомандатен избирателен район - Шумен Стоян Стоянов, Стоян Шайков и Дария Георгиева.

Кандидатите разговаряха със симпатизанти на Коалицията, за да се запознаят с техните желания и очаквания. „Не може повече така! Трябва разум и отговорност към хората“, бяха категорични присъстващите на срещата. „Ние няма да забравим доброто отношение и разбиране от страна на г-н Цветан Цветанов и как помагаше на нашия кмет. Свършиха се хубави неща, безработицата в общината намаля. Но сме много уплашени, страх ни е – тази ковид криза отне много животи и няма изгледи скоро да отмине“, изразиха тревогите си хората и споделиха мнението си, че само правителство с широка обществена подкрепа и министри, които са доказали, че се грижат за хората ще изведат България от кризата.

„В кандидатската листа на  Коалиция “Национално обединение на десницата” (НОД)  сме се събрали доказани в професионален план хора, готови да работят за интересите на всички жители на областта. Знаем как се реализират успешни секторни политики, знаем как да помагаме на общините и община Никола Козлево е пример за това. Имаме ясен план как да излезем от сегашното кризисно положение“, заяви кандидатът за народен представител под номер четири в листата Дария Георгиева. 

„Това което виждате – пътят от с. Вълнари до  Нови пазар, това са над 22 км, ремонтираният стадион на с. Вълнари, ремонтираните училища в с. Пет Могили и Никола Козлево, детската градина в с. Църквица, читалището в с. Цани Гинчево - всички те получиха финансиране благодарение на съдействието на г-н Цветан Цветанов. Рядко може да се види такава загриженост към малките населени места и хората в смесените региони“, заяви пред присъстващите областният координатор на „Републиканци за България“ Гюнай Исмаил, който призова присъстващите да подкрепят Коалиция “Национално обединение на десницата” (НОД)  с номер 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър на НОД