Високо качество спални комплекти, аксесоари, стилни сервизи за хранене, съдове за готвене и още много изключителни стоки за бита можете да намерите в новооткрития магазин ERA HOME Design в гр. Попово. Всички те са на световноизвестната турска марка KARACA (Караджа). 

Като официален представител на бранда, в магазина на Era Home може да откриете голямо разнообразие от стоки на KARACA, разположени на 100 кв.м площ. Това са изключителни продукти, създадени, за да доставят качество, стил и уют във всеки дом. Такива са сервизи от костен порцелан с перлено покритие, чаршафи от 100% памук с бродерии, луксозни шалтета, комплекти тенджери с диамантено покритие, кафе машини, с които можем да си направим различни видове кафе и напитки, луксозни прибори за хранене и аксесоари за трапезата.
Освен покупка на място в магазина, можете лесно и удобно да поръчате избран от вас продукт, който ще ви бъде доставен до дома. Това може да стане, благодарение на Facebook страница на Era Home или Instagram профила era__home.

KARACA е създадена през 1973 г. и се развива като водещ бранд в производството на дизайнерски стоки за бита. „Ние съществуваме, за да бъдем част от моментите, които хората смятат, че си струва да споделят с любимите си хора, като разработваме идеи с добавена стойност в категориите кухненски прибори, прибори за хранене и домашен текстил”, казват от там.

Магазинът ERA HOME Design в гр. Попово се намира на ул. "Пирин планина" 3
Телефон за информация: 0899960172

 

* Рекламна статия