Комфорт, уют и спокойствие в центъра на град Шумен. На това вече се наслаждават първите посетители на новооткритата къща за гости КРЕБС.

Сгушена в малката уличка срещу цветния пазар ул. “Хан Крум”, тя предлага на своите гости изключителен уют и топлина. Всички 7 стаи за общо 14 гости са стилно обзаведени с качествени мебели и аксесоари и с внимание към всеки детайл. Те разполагат с необходимите удобства за комфортен престой. Всяка от стаите има луксозно обзаведена баня, а леглата са оборудвани с удобни матраци от мемори пяна, специално подбрани, за да осигурят спокоен сън. Хладилник, сешоар, телевизор, интернет, пералня и сушилня са на разположение на гостите на къщата.

Къща за гости КРЕБС е перфектно място за бизнес срещи, тийм билдинги, семинари, обучения. Тя разполага с просторна зала, подходяща както за провеждане на работни срещи, така и за организиране на празници и специални събития.

Освен това, къщата има и механа, обзаведена в битов български стил, която дава възможност на гостите сами да приготвят храната си и да се насладят на своята вечеря в приятна обстановка.

Не без значение са и осигурените паркоместа за гостите на къщата.
Къща за гости КРЕБС се намира на изключително комуникативно място - в самия център на града, но в същото време осигурява необходимото уединение и спокойствие.  

Къща за гости КРЕБС - ул. “Хан Крум” 1
Телефон за контакти и резервации: 0888 281 057 и 0888 206 200

 

 

*Рекламна публикация